Alaptetőletétel a Terránnál

A Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. 2019 tavaszán, Bács-Kiskun megyében, Kunszentmiklós településen kezdte meg legújabb gyáregységének kivitelezését. A május 7-én tartott ünnepélyes alapkőletételen Varga Mihály pénzügyminiszter, miniszterelnök-helyettes is tiszteletét tette.

A mi feladatunk az alapkőletétel megszervezése és a sajtónyilvánosság biztosítása volt. Rendezvényszervezési szempontból mindig kihívás egy alapvetően még üres beton placcra olyan ünnepélyes helyszínt varázsolni, amely tökéletesen megfelel egy ilyen jellegű sajtónyilvános protokoll rendezvény minden követelményének. A végeredményt látva büszkén állíthatjuk, hogy sikerült.

Szerettünk volna viszont egy kis Sans Cliché életérzést is vinni a dologba, ezért arra gondoltunk, hogy alapkőletétel helyett a résztvevők stílusosan tetőcserepeket helyezzenek el egy speciális installáción. Ez a gesztus nemcsak látványos, hanem tökéletesen illeszkedik a cég termékeihez kapcsolt, egyik kiemelt üzenethez, az életre szóló garanciához is.

Az eseményen számos médium képviseltette magát, a beruházás híre országszerte közel 70 sajtóorgánumban jelent meg.

Miért szerettük ezt a projektet?
Különleges tapasztalatot és felkészültséget igényel ügynökségi részről is egy olyan protokoll rendezvény megszervezése, amin magas rangú miniszter teszi tiszteletét. Az, hogy ennek ellenére még így is vihettünk egy-két apró csavart a rendezvénybe, maximális bizalom az Ügyfél részéről. És ebben a bizalomban nagyszerű érzés dolgozni.