AWSome Day, először Magyarországon, teltházzal

300+ résztvevő, 500+ regisztrált, 12 szakértői előadás, 12 kisfilm és egy kis IT slam poetry.

Az Amazon Web Services magyar consulting partnere, a TC2 először elhozta Magyarországra az innovatív cloud computing megoldásokat bemutató konferenciát, amelynek megszervezéséért, teljes körű lebonyolításáért és sajtókommunikációjáért feleltünk. Habár a kampány és a rendezvény klasszikus elemekre épült, mindig szeretünk egy kis csavart vinni a projektekbe, ami ebben az esetben is igen nagy tetszést aratott a vendégek körében.

Azért, hogy a szakmai újdonságokon túl az érdeklődőknek különleges és felejthetetlen élményekben is részük legyen, rögtön az esemény regisztrációjánál egy „scanner kapuval” vártuk őket, ami belépéskor látványos lézersugarakkal és hangeffektekkel keltett lenyűgöző hatást. Ám a megnyitó sem lett volna igazi egy kis kuriózum nélkül, az előadásokat megelőzően slam poetryvel mutattunk egy kis görbe tükröt az IT szakmának. Kemény Zsófi nem kímélte a közönséget és a témát sem, a sikerét jól mutatta a vastaps, amit a közönségtől kapott.

A prekommunikációt támogató témaajánló közleménynek is köszönhetően telt házzal zajlott a rendezvény, azok pedig, akik regisztráltak, de a túljelentkezés okán nem tudtak részt venni az eseményen, kisfilmeket forgattunk, így egy 12 részes, exkluzív videósorozaton keresztül lehettek részesei a konferenciának.

Miért szerettük ezt a projektet?
Elsőt csinálni valamiből mindig izgalmas és kihívásokkal teli feladatot jelent. Pláne, ha egy akkora óriásról van szó, mint az Amazon. Felemelő érzést volt, hogy részesei lehettünk a projektnek, valamint, hogy ügyfelünk, a TC2, nyitott volt a nem megszokott megoldásokra is, mint pl. a mobil függőágyak elhelyezése a coworking space társaságában.

Fotó: Erdélyi Mónika Molly