Családi vállalkozások, amikor találkoznak…

2018 decemberétől ügyfeleink között köszönthetjük a Terrán Tetőcserép Gyártó Kft-t, akikkel a 2019-es évet egy gazdasági sajtótájékoztatóval kezdtük.

Mivel a cég számára kiemelten fontos, hogy közel 100 éve 100%-osan magyar tulajdonban, családi kézben van a vállalkozás, ezért egy olyan helyszín mellett döntöttünk, ahol komoly kapcsolódást fedezhetünk fel. Ebből az alkalomból a sajtótájékoztatónak a Zwack Unicum Múzeum adott helyet.

Miután elhangzottak a komoly büszkeségre okot adó gazdasági adatok, innovációk és várható beruházások, az újságírók a vezetőséggel közösen járták be az Unicum gyár izgalmas helyiségeit. Az esemény egyik kiemelt témájaként jelent meg a Terrán a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemmel közös fejlesztésű innovációja, a napelemes tetőcserép, ami, immár Terrán Generon néven kapható.

A sajtótájékoztatón elhangzottak még több mint egy hónapig adtak témát a médiumoknak, aminek köszönhetően közel 70 színvonalas és igazán tartalmas sajtómegjelenés született.

Miért szerettük ezt a projektet?
Ez alkalommal is mondanivalóban gazdag és színvonalas eseményt sikerült a Terránnal közösen megálmodni és megvalósítani, amire mind rendezvényszervezési, mind PR szempontból igazán büszkén tekintünk vissza.