Lélegezz és jógázz szabadon!

Közel három éve, hogy kommunikációs tanácsadással segítjük a Kalászi Sóbarlangot, és tavaly elérkeztünk egy igazi szerelem-projekthez. A sóbarlangban a sóterápián túl számos egyéb szolgáltatás is igény bevehető, többek között kiscsoportos jógaórák. A Lélegezz szabadon! szlogen gondolatiságán felbuzdulva nyár elején egy különleges, a helyet és a jógaórát egyaránt népszerűsítő program ötlete került megvalósításra.

Nem kellett hozzá más, mint 2 profi jógaoktató, alkalmanként legalább 30 lelkes jógaimádó, egy gyönyörű helyszín, valamint a Lélegezz és jógázz szabadon! hívómondat. A rendezvény elérte célját, eddig közel 100 fő jógázott a budakalászi Kálvária Dombon, kint volt a helyi televízió, és megjelenés nemcsak ott, de további regionális médiumokban is született. A Sóbarlang ismertsége Budakalász és vonzáskörzetében mérhetően nőtt, ennek köszönhetően pedig sorban állás van a nagyszerű, testet és lelket is ápoló órákért.

Miért szerettük ezt a projektet?
Egy alapvetően mélyről jövő, zárt falak között lévő szolgáltatást sikerült egészen komolyan a magaslatokba emelni eredmények tekintetében és fizikálisan is.

Fotó: Kalászi Sóbarlang