Természetes szépséggel ajándékozzuk meg a hölgyeket

Egy olyan márka kommunikációján dolgozni, amely nemcsak szakemberként, de emberként is nagyon közel áll hozzánk, igazi ajándék. Tavaly tavasszal találtunk egymásra a natúrkozmetikumokat gyártó és forgalmazó Magister Products branddel, aminek népszerűsítését tanácsadással, sajtómunkával, valamint szöveg- és beszédírással támogatjuk.

Büszkék vagyunk rá, hogy a közös munka eredményeként részesei lehettünk az első Magister szalon megnyitásának Szombathelyen, emellett pedig sajtómegjelenéseket szervezhettünk többek között a K1RALY krém bevezetésével kapcsolatban, aminek keretében dr. Mester Ildikó, a Magister alapítója és ügyvezetője interjút adott a Trend Fm rádiónak.

A farmakológus, szakgyógyszerész a szakértői pozicionálásnak köszönhetően tartott előadást a Tegyünk együtt az egészséges bőrért rendezvényen, akit 2017-ben Az Év Női Vállalkozója Díjra is jelöltek, az ehhez kötődő interjúra Q&A írásával mi készítettük fel az újgenerációs krém kreációk megalkotóját.
Ebben az évben egy igazán nagy dologra készülünk, amelynek előkészületei már zajlanak, és izgatottan várjuk, hogy életre hívhassunk egy szó szoros értelemben gyönyörű projektet.

Miért szeretünk a Magisterrel dolgozni?
Mert jó érzés olyan profi, csupaszív, friss és lendületes szakemberekkel alkotni, akik nyitottak az újdonságokra, a javaslatokra és a Sans Cliché elképzeléseire.

Fotó: Magister Products